Blog me a story

Szavazás a történetekre 28.01.2014

Hogy kiderüljön, melyik történeteknek van a legnagyobb hatásuk, az a döntés születet, hogy a partnerek szavaznak az 59 történetre, figyelembe véve az alábbi szempontokat: Tárgyhoz tartozás A történet megfelel a projekt elvárásainak. Érthetőség Mennyire érthető a történet nyelvezete? Követhető a történet? Európai dimenzió Visszhangra talál a történet más környezetben/országokban? Ráveszi a történet az olvasót arra, hogy saját környezetében is hasonló történetek után kutasson?

Hogy kiderüljön, melyik történeteknek van a legnagyobb hatásuk, az a döntés születet, hogy a partnerek szavaznak az 59 történetre, figyelembe véve az alábbi szempontokat:

Tárgyhoz tartozás
A történet megfelel a projekt elvárásainak.

Érthetőség
Mennyire érthető a történet nyelvezete? Követhető a történet?

Európai dimenzió
Visszhangra talál a történet más környezetben/országokban? Ráveszi a történet az olvasót arra, hogy saját környezetében is hasonló történetek után kutasson?

Eredetiség
Az ötlet és a kifejezésmód eredetisége.

Az első öt hely a következő:

1.

Történelmi bor

Spanyolország

2.

Július

Bulgária

3.

New Moon filmezése

Olaszország

3.

Nemzedékek mestersége

Bulgária

4.

Szarvasgomba Erdélyben

Románia

5.

Az igazi Szent Bálint

Spanyolország

5.

Delhy Tejero, Toro hires lánya

Spanyolország

Szeretne elolvasni egy történetet?  Néhány már elolvasható a projekt weboldalán. Kérjük, kattintson az alábbi linkre és válassza ki a megfelelő várost/vidéket: http://tellmeastory.eu/cities_regions_and_their_stories

Jó olvasást!